Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013


                ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΡΟΣ ΜΙΜΙΣΗ!!!

   ΖΕΥΓΑΡΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΕΝΟΣ ΛΑΧΕΙΟΥ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

1"Άν έχεις αγάπη και αυτογνωσία, εστιάζεις στις πραγματικές ανάγκες. Όχι στις πλασματικές, όπως το πολύ χρήμα."

Ένα ζευγάρι Καναδών δώρισε σχεδόν 10 εκατομμύρια δολάρια από τα κέρδη ενός λαχείου σε διάφορους οργανισμούς της κοινότητάς του. Το ζεύγος Large -ο Allen οξυγονοκολλητής επί 30 χρόνια και η Violet που αναρρώνει από καρκίνο- είναι κυριολεκτικά Large. Ο ίδιος και η σύζυγός του είναι ευχαριστημένοι με ό,τι έχουν και τον τρόπο ζωής που ακολουθούν. "Είμαστε απλοί άνθρωποι της εξοχής που δε χρειάζονται περισσότερα από όσα έχουν" δήλωσαν. Οι ερωτευμένοι διανύουν την 7η δεκαετία της ζωής τους και κράτησαν μόνο το 2% από τα κέρδη για ώρα ανάγκης και για να περιποιηθούν τους δικούς τους ανθρώπους.

Το υπόλοιπο 98% πήγε σε εκκλησίες, πυροσβεστικές υπηρεσίες, νεκροταφεία, στον Ερυθρό Σταυρό, καθώς και στα νοσοκομεία όπου η κα Large έκανε θεραπείες.

Ο κος Large, ετών 75, δήλωσε ότι μετά τη συνταξιοδότησή του, ο ίδιος και η σύζυγός του είναι ευχαριστημένοι με ό,τι έχουν και τον τρόπο ζωής που ακολουθούν. Άν έχεις αγάπη λέει και αυτογνωσία, εστιάζεις στις πραγματικές ανάγκες. Όχι στις πλασματικές όπως το πολύ χρήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου