Σάββατο 2 Μαρτίου 2013


   ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΧΙΟΥ: ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


1Μετά από την καθημερινή πλέον τηλεφωνική επικοινωνία με την ομάδα κοινωνικών λειτουργών και μεταφραστών της αστυνομικής διεύθυνσης Χίου και πιο συγκεκριμένα με την κυρία Αγγελική Μουρούνα, οι ανάγκες των λαθρομεταναστών, δεν  περιορίζονται μόνο  στην ένδυση και υπόδηση. Οι πενήντα ψυχές, που βρίσκονται εκεί έχουν ανάγκη μερικής σίτισης.

Μεγάλη ανάγκη, για την κάλυψη της πρωινής σίτισης των λαθρομεταναστών. Μπορούν τα παιδιά, που είναι η πιο ευπαθής ομάδα να σιτίζεται μονο με το μεσημεριανό φαγητό;. Ο Χριστός μας καλεί εμείς θα ανταποκριθούμε;
Εξάλλου, όταν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ. Μάρκος, μας ανέθεσε, την διακονία της  Ιματιοθήκης, τα λόγια του, που είναι χαραγμένα μέσα στην καρδιά μας ήταν: « όποιος, έλθει στην Ιματιοθήκη της Αγάπης και ζητά βοήθεια, ότι είδους είναι, εσείς θα προσπαθείτε να καλύπτεται αυτήν, να θεραπεύεται τις ανάγκες των πονεμένων ανθρώπων».

Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013, η οικογένεια της ιματιοθήκης, βρέθηκε κοντά στους λαθρομετανάστες για να προσφέρει το πρωινό.

Παρακαλούμε λοιπόν, όποιος επιθυμεί να συνδράμει στην προσπάθεια μας αυτή, ας επικοινωνήσει μαζί μας. π. Αντώνιος: 6938745553 & π. Μιχαήλ: 6937151438.

Με οδηγό Τον Κύριο μας και πυξίδα τα λόγια του Μητροπολίτη μας, ας βοηθήσουμε και αυτές τις ταλαιπωρημένες ψυχούλες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου